Varsel fra yr.no

Kjære venner av skiskyting PDF Skriv ut E-post

boygardStraks vi har lagt påsken 2016 bak oss er det tid for å samles på Dombås til NM 2016 senior og NC finaler for juniorer.

Det blir hektiske og spennende dager for en klubb og en skiarena som tidligere har vist at store arrangement og mesterskap håndteres på en god og profesjonell måte. Senest under NM senior 2013.

Dombås Skiarena framstår som et moderne skiskytteranlegg og er klar til å mota skiskyttere fra hele landet. Og ikke bare det, blant alle utøverne finnes verdens beste skiskyttere. Både på kvinne- og herre-siden.

Det å konkurrere om mesterskapstitler har bestandig stått høyt hos våre utøvere, samtidig er dette viktige konkurranser med tanke på neste sesong.

På Dombås Skiarena prøves det ut nytt konkurranseprogram under dette mesterskapet. Det hele starter med stafett på torsdag, sprint, jaktstart og det hele avsluttes med fellesstarter søndag. I tillegg skal de beste juniorene ha sine NC finaler på Dombås. Hele NM består av virkelige gode publikums øvelser. En ekstra motivasjon er Kongepokalen som i år er satt opp på jaktstarten lørdag.

Dette året vil flere av våre utøvere komme fra et VM på hjemmebane. Vi tror dette vil gi arrangøren positiv oppmerksomhet i forkant av arrangementet og selvsagt under mesterskapet.

Mesterskap er god markedsføring av vår idrett og er en inspirasjon for løpere og ledere.

Samtidig gir dette arrangøren erfaringer som er viktige å ta med seg videre i utvikling av arena og klubb. Jeg vet at arrangøren vil få lange og utfordrende dager, men jeg tror at alt arbeid som legges ned vil gi noe tilbake til alle som på en eller annen måte bidrar i dette arrangementet.

At skiskyttersporten står sterkt på Dombås er ingen hemmelighet. Dette området har bygd opp skiskytter kompetanse på høyt nivå, som flere i skiskytter Norge har glede av, samt at det stadig blir utviklet nye og gode talenter i skiskyttermiljøet på Dombås.

Jeg føler meg veldig trygg på at alle som kommer til Dombås vil møte en veldig godt forberedt arrangør, med gode ledere og engasjerte funksjonærer. For at arrangementet skal bli så optimalt som mulig er det fra arrangøren sin side lagt ned en stor dugnadsinnsats. Derfor er jeg sikker på at arrangøren vil få gode tilbakemeldinger på den innsatsen de legger ned denne hektiske uken på Dombås Skiarena.

Jeg ser fram til spennende dager på NM skiskyting 2016.

Jeg ønsker arrangør, utøvere og ledere lykke til med arrangementet.

Videre at publikum og presse får oppleve fine og tette konkurranser av våre framtidige og nåværende toppløpere.

Skiskytterhilsen fra

Tore Bøygard