M T O T F L S

Strålende hoppfinale i Jøndalsbakken Skriv ut

Fra Ove Kirkestuen har vi fått oversendt en reportasje fra Jøndalsrennet 3. april.

Distriktets hoppere avsluttet i går årets sesong med flotte forhold i Jøndalsbakken på Dovre. Konkurransen i K45 og K65 for klassene 11 – 16 år var dessuten finalen i Veidekke Cup.

Primus motor for hoppsporten i Dovre, Knut Sørlien.
  • Primus motor for hoppsporten i Dovre, Knut Sørlien.
Primus motor for hoppsporten i Dovre, Knut Sørlien, sammen med noen av gutta.
  • Primus motor for hoppsporten i Dovre, Knut Sørlien, sammen med noen av gutta.

Planen var at det også skulle hoppes i den vesle bakken Klokkarhaugen tidligere på dagen, men mildværet satte en effektiv stopper for nettopp det. Og hadde det ikke vært for stor innsats fra primus motor Knut Sørlien og hans gode hjelpere, hadde det ikke blitt noe renn i Jøndalen heller.

Søndag morgen var det is og vatn i bakken, så vi måtte kjøre på en del snø. Heldigvis greidde vi å lage gode forhold, og når vi attpåtil fikk strålende vær, er det betaling god nok for alt arbeidet, sa Sørlien.

Knut er ildsjela i hoppgruppa vår og det er uten tvil han som holder den i live, sa formann i Dombås idrettslag, Stein Erik Voldengen. Selv om nettopp Sørlien var den eneste fra arrangørklubben, Dombås IL, som stilte til start, følte nok flere av hopperne fra Lillehammer Hopprekrutt Nord at de hoppet på hjemmebane.

Vi reiser ofte hit for å trene, og takket være Knut er bakken alltid i veldig god stand. Han kan også mye om skihopping og gir oss nyttige tips. Han burde vært nominert til årets ildsjel, sa Erlend Flotten i Tormod Skilag, som tok en flott 3.plass i G 15 under årets Veidekke Cup.

For resultater se her.

Sist oppdatert tirsdag 05. april 2011 19:40