Moskusrennet - UTSATT

Vi er dessverre nødt til å avlyse/utsette Moskusrennet som skulle vært arrangert til helgen. Vi håper vi finner en ny dato, men kommer tilbake til det. Sjekk skiforbundet for mer informasjon.

Velkommen til GD-cup på Dombås, sprint fri teknikk.

Smittevernsplan

På grunn av koronasituasjonen må vi gjøre en del tiltak for å begrense eventuell smitte. Det kan komme endringer på planen så følg med på informasjon.

Vi tillater kun løpere fra Oppland og Hedmark skikrets, samt løpere som har sitt daglige oppholdssted innenfor Innlandet fylke.

Vi tar imot maks 200 påmeldte løpere, og deler inn i to puljer på opp til 100 løpere i hver kohort. Vi stenger påmeldingen dersom vi når 200, så førstemann til mølla gjelder.

Pulje 1 skal være ute av arenaen før pulje 2 slippes inn. En person skal ikke kunne delta på både pulje 1 og pulje 2. Dette gjelder både løpere, foreldre og støtteapparat.

Registrering av deltakere og støtteapparat

Også støtteapparat som kommer til Dombås Skiarena må registreres før ankomst. De som ikke allerede har gjort dette kan registrere seg her:

Arena og avvikling

  • Skitest kan gjøres i løypa før start og mellom kohort 1 og kohort 2. Utover dette er det flere skimuligheter i løypenettet ellers.

  • WC: tilgang til toalett ved stadion, som vaskes grundig mellom hver kohort. Utenfor alle toaletter blir det satt opp egne stasjoner med håndsprit.

  • Startnummer utleveres ved garasje på stadion som er merket. Lagposer med startnummer hentes av en representant for klubben.

  • Klær og utstyr ivaretas av den enkelte løper ved startområdet.

  • Resultatliste kommer kun på nett, det henges ikke opp resultatlister på stadion.

  • Kiosk: Ingen kiosk eller servering.

  • Dusj/Garderober: Dette er ikke tilgjengelig.

Gjennomføring av sprint

  • Før/etter hvert heat skal løperen oppholde seg ved startområde, og være klare bak startstreken senest tre minutter før heatstart. Vi oppfordrer alle til å oppholde seg minst mulig på arenaen før start, men beregn nok tid til henting av startnummer og oppvarming.

  • Etter ferdig løp er det deltakerpremie som hver enkelt tar med seg fra et bord ved utgang fra mål. Det blir ingen servering av drikke til løpere. Løper legger selv startnummer i egne kasser ved utgang fra mål. Utøvere og ledsager oppfordres til å forlate området så fort som mulig etter målgang/uttak av premie. Vi oppfordrer løpere å ikke legge seg ned i målområdet eller å stå tett, og at alle trekker ut av målområdet så fort som mulig etter målgang.

  • Ved kaldt vær anbefaler vi å bruke egne biler dersom det blir for kaldt ute. Det vil også bli begrensede muligheter inne i cafebygget på stadion. Rennet avlyses dersom det er kaldere enn minus 15.

Praktisk info

Påmelding

Link til påmelding (også for støtteapparat): https://www.skiforbundet.no/langrenn/terminliste/arrangement2/?eid=363547

Påmeldingsfrist: 19.01.21 kl. 23.59 (maks 200 deltakere).

Program

Detaljert tidsprogram kommer etter at påmeldingsfristen er ute, men foreløpig planlegger vi inndeling på to kohorter og følgende tidspunkt:

Kohort 1 - 8-12 år: Start kl. 11.00

Kohort 2 - 13 år og eldre: Start ca. kl. 13.00

Ankomst Dombås skiarena

Avkjøring fra E6 1,5 km fra Dombås sentrum i retning Trondheim. Skiltet fra avkjøring fra E6

  • Parkering: Kr 100. Betaling kun med Vipps. Kvittering vises i bilvinduet ved ankomst. Vipps nr. 586367.

Løyper og heat

Heatoppsett blir offentliggjort i forkant og alle går minst to heat, med opp til seks i hvert heat. For de største klassene vil det bli finale i tillegg. Det blir ingen prolog. Endelig heatoppsett kommer etter at påmeldingsfristen er utløpt

  • 8-10 år: Alle går to heat, ingen rangering.

  • 11 år og eldre: Alle går to heat hver, de seks med flest poeng går videre til finale. Klasser med opp til seks deltakere går kun to heat, der samlet poeng blir resultatet. Kan eventuelt bli slått sammen med andre klasser.

8-10 år: ca. 500 meter.

11-14 år: ca. 600 meter.

15 år og eldre: ca. 800 meter.

Viktig til alle deltakere!

Husk god håndhygiene, korrekte hosterutiner og begrens kontakt mellom hånd og ansikt.

Vi oppfordrer alle til å oppholde seg på skistadion så kort tid som mulig, for å begrense smitterisiko.

Brudd på smittevernreglene vil kunne medføre umiddelbar bortvisning fra arrangementet.

Ved identifisert smitteutbrudd skal rennleder informeres umiddelbart, slik at kommuneoverlege kan varsles og smittesporing/varsling kan starte.

Se ellers skiforbundets koronaveileder. https://www.skiforbundet.no/norges- skiforbund/nyheter/2020/12/nsfs-koronaveileder/

Overnatting

Dombås hotell

Faksfall camping

Furuhaugli turisthytter

Toftemo Turiststasjon

Trolltun gjestegård

Kontakt:

Rennleder - Erland Kirkebøen Husom - erland.husom@gmail.com // 902 29 539