Skileik for barn på Dombås 2020/21

Dette er et tilbud for alle fra 1. - 4. klasse – uansett nivå og skierfaring. Eneste kravet er at ungene kommer med lyst til å leke og ha det gøy på ski! Kontakt Øystein på 404 89 483 om du ønsker å være med og ikke har vært med før, så blir du lagt til i en Messenger-gruppe.

Les mer om trening langrenn og skiskyting!

Tid: Skileik blir mandager kl. 18-19 på skistadion. De dagene det er klubbrenn på Dombås, er vi med på det i stedet (se datoer på egen liste). Hvis noen vil reise på renn på Lesjaskog/Lesja andre tirsdager, ser vi an hvor mange som blir igjen til skileik.

Aktiviteter: Det blir mest mulig lek, både på flatmark og i slake bakker – sisten, stiv heks, hermegås, div. «ballspill», stafetter, slalomløyper, hopping ++. Innimellom sniker vi inn litt enkel skiteknikk for klassisk og skøyting.

Utstyr: Glem alt som heter utstyrsjag – kom med skiene og utstyret dere har! Samme om det er smørefrie/ruglete ski, vanlige klassiskski, skøyteski osv. Et tips likevel: Unngå alt for lange ski hvis mulig.

Smøring: Jeg sier i fra på forhånd hvis det er ønskelig med enten festesmurning eller blanke ski, hvis dere ikke hører noe er det fritt fram. Jeg kan hjelpe med smøring hvis noen trenger det.

Klær: Vi skal være i aktivitet, men ikke alltid med «full gass». For de minste er det bedre å kle på litt for mye enn for lite – gjerne «lag på lag», så går det an å regulere. De som bruker tynne skijakker kan gjerne ta en tykkere jakke utenpå hvis det blir litt kaldt. Info: Løpende info på egen gruppe på Messenger for de som er med.

Hvis det er noe, så bare ta kontakt! Mvh Øystein