Trenininger langrenn og skiskyting

Nå er det skiføre og oppstart for vinterens treninger for langrenn og skiskyting. For de aller yngste er det skileik og morro, der basisferdigheter på ski er fokus. Vi starter også opp med skiskytterskolen, som er et tilbud til alle som vil starte med skiskyting. Her ønsker vi også at foreldre kan delta de første gangene, for å lære om sporten og sikker håndtering av våpenet.

Om du ikke er med i Facebook-gruppen “Treningsinfo og div. beskjeder”, så si fra til treneren eller noen i styret for å bli lagt til. Her legges det ut informasjon om treninger og renn.

Langrenn

Skileik - 11 år og yngre: Tirsdager kl. 18.00. Oppstart 26. november. Kontakt Øystein på 404 89 483 om du ønsker å være med, slik at han kan lage ei Facebookgruppe for beskjeder.

12 år og eldre - Trening på tirsdager kl. 19.00. Skøyting og klassisk annenhver uke. Oppstart 29. oktober 2019.

Voksentrening - Vi ønsker også å starte opp med voksentrening på tirsdager. Mer informasjon kommer!

Skiskyting

Skiskytterskolen

Skiskytterskolen er for alle som vil prøve skiskyting for første gang, og går i tredje-klasse eller eldre (født 2011). På de første treningene har vi også opplæring og sikkerhetskurs for alle foreldre. Det er ikke bestemt oppstart, eller hvilken dag det blir. Si fra hvilken dag i uken som passer best i påmeldingen. Trykk på knappen under for å melde deg på:

4-5. klasse - (Og som har deltatt på skiskytterskolen) Treninger på onsdager kl. 19.00. Oppstart 30. oktober.

6. klasse og oppover - (Og som har deltatt på skiskytterskolen) Trening på onsdager kl. 19.00. Oppstart 30. oktober.